page contents

Фирма АКВАТЕК ЕООД е създадена през 1994 година и е в обща управленска структура с ЕКСПРЕС ГАРАНЦИОН ООД.

Фирмата има представителства в градовете Варна, София, Пловдив, Бургас, Букурещ.

Клиенти на фирмата са голяма част от луксозните хотелски комплекси по черноморските ни и планински курорти, частни юридически и физически лица, обществени организации.

С над 20 години опит в индустрията, фирмата е сред първенците в сфери като:

  • дизайн и строеж на малки и големи басейни;
  • проектиране и изграждането на аквапаркове и водно-атракционни комплекси;
  • цялостни решения за оборудване на обществени сгради и хотели;
  • изграждане на сауни;
  • монтаж и оборудване на СПА центрове;

Фирма АКВАТЕК се гордее с над 3000 съоръжения в България, Сърбия, Хърватия, Украйна, Молдова, Македония, ОАЕ и други държави по света.

АКВАТЕК се е доказал като надежден партньор в проектирането и изграждането на басейни за частни и публични клиенти. През последните години АКВАТЕК се утвърждава на пазара и взема участие в изграждането на басейните в повечето от най-големите хотелски и ваканционни комплекси по Българското Черноморие като: басейните и водните атракции във ваканционен комплекс „Emerald” в Равда, ваканционен комплекс „Sunset Resort” в Поморие, ваканционен комплекс „Oasis” в Лозенец, ваканционните комплекси „Калиакрия” и „Topola Skies” в с. Топола до Каварна, всички басейни в „Light House Golf resort”

Някои от по-известните проекти на фирмата са:

  • През 2003 АКВАТЕК извършва пълното изграждане на първите водно-увеселителните паркове в България – „Аква Полис” в КК „Златни пясъци” и „Екшън Аквапарк” в КК „Слънчев бряг”. Фирмата изгражда множество водни пързалки и водни атракции и доставя цялото оборудване за басейни – помпи, филтърни системи, облицовки и широка гама от аксесоари и препарати за поддържане на водата;
  • През 2007 и 2008 година, по поръчка на Община Варна, АКВАТЕК направи пълна реконструкция на басейните в плувен комплекс „Приморски” – басейн с олимпийски размери „Юлиян Русев” и басейн с кула за скокове „Алекси Алексиев”, детски басейн и SPA център;
  • Аквапарк „Аквамания” в Албена – завършен е през 2014 година и заемащ площ от 30,000 квадратни метра;
  • АКВАТЕК доставя и монтира джакузито на участниците в шоуто „Биг Брадър”, което се излъчваше по Нова Телевизия в края на 2004 година. Фирмата доставя и монтира открит плувен басейн за шоуто „Академия за звезди” през 2005 година.

Главна цел на развитието и основно конкурентно предимство на АКВАТЕК ЕООД е високото качество и надеждност на изгражданите и оборудвани от нея съоръжения.

Благодарение на високата степен на организация и професионализъм фирмата е предпочитан партньор за своите клиенти и доставчици.

Контакти:

тел. 052/ 575 000 – Офис

тел. 052 / 575 029 – Шоурум

тел. 0885 111 503 – Шоурум

Email: office@aquatec-bg.com

https://www.aquatec-bg.com/