page contents

АртПро е основана през 1998г и повече от 20 години успешно владеем силата на огъня и водата.

Предлагаме проектиране и изграждане по индивидуален проект на басейни, сауни, парни бани,  спа и уелнес центрове, джакузита и спа басейни, открити газови пламъци във водна среда, дизайнерски газови камини за релакс зони.

Проектираме и изграждаме спа-решения с естествени материали като мрамор, гранит и дърво, обработени по наши детайли и изпълнени в цеха на фирмата.

Осигуряваме внос, монтаж и гаранционна подръжка на оборудване от водещи световни производители:

  • Уникални плувни басейни BIODESIGN – Италия.
  • Mодулни керамични и стъклопластови плувни басейни SKYMIRROR POOL.
  • Термопомпи, покривала и оборудване за басейни – PROCOPI – Франция.
  • Системи за дистанционен контрол, филтрация, автоматизация и третиране на водата PENTAIR – САЩ.
  • Джакузи и спа-басейни MAAX SPAS и MASTER SPAS – САЩ.
  • Бутикови сауни и парни бани по индивидуален проект с оборудване на EOS – Германия, HELO и HARVIA – Финландия, WDT – Германия.
  • Приключенски душове WDT – Германия.
  • Телескопични плъзгащи се покривни конструкции за целогодишно използване на басейни AQUACOMET.

Уникалните италиански басейни BIODESIGN, които изграждаме се проектират съгласно специфичните индивидуални изисквания на всеки конкретен клиент. Всеки басейн е неповторим, индивидуално проектиран и разработен в Италия продукт, съчетаващ плажове с брегова линия за релакс и слънчеви бани, място за децата да играят безопасно, зони с подводни седалки и лежанки, участъци за хидромасаж и аеро-терапевтичен масаж, гейзери, фонтани, водопади, насрещно течение, специални светлинни ефекти и класически плувните зони. Biodesign структурата е изградена от индивидуално подбрани комбинации от натрошени частици от мрамор, гранит и гранулиран кварц и предлага богата гама от цветове. Разполагаме с обучени в Италия екипи за проектиране, изграждане и подръжка на  BIODESIGN басейни.

Контакти:

инж. Светла Тодорова

Тел: 02/ 984 89 40; 984 89 41; 0888 88 46 41; 0887 40 02 54

Email: office@artpro.bg

www.artpro.bg