page contents

Генев – Т.С. ЕООД е компания специализирана в проектиране и изпълнение на Таласотерапевтични, Балнеолечебни, СПА и Уелнес центрове, покрити и открити басейни,както и доставка и монтаж на най – качественото оборудване, обзавеждане и технологии за тях.

Екипът ни изгражда и изпълнява всички видове басейни за частни домове, обществени сгради, био езера и фонтани, сауни, парни кабини, солни и снежни стаи, и др. Предлага и използва изцяло сертифицирани по европейските изисквания и иновативни, системи за дезинфекция и поддръжка на водата в басейни, езера и вани.

Генев T.C. е официален представител на колариуми и колагенова козметика от Dr. Muller – Германия, солариуми и козметика за тен на Ultrasun-Холандия. Само при нас може да намерите морска био козметика и продукти за SPA терапии на ESTi-Франция, както и СПА и здравни капсули на NeoQi®, Естония. Компанията ни е единствен представител за България на качествени столове и шезлонги за басейни и СПА центрове, както и водни и солни легла за релакс зони на FratelliMorra Wellness-Италия.

В България предлагаме също и градински джакузита на Passionspas – Холандия, външни кедрови сауни на Almost Heaven Saunas – USA, вани за дома на Victoryspa – Полша, парогенератори и овлажнители на HygroMatik – Германия , луксозно осветление и оборудване за дома и градината на MyYour Италия , LED осветление от BRAGA Италия, метални басейни на ESM – Германия, дизайнерски продукти от ръчно изработена керамика на Sommerhuber – Австрия, висококачествени керамични облицовки на известни Италиански компании като Emilceramica, Ergon, Le Nid , Provenza , VIVA, MOSAICO+, ALFALUX, CIPAGRES, EVOLUZIONI, PIEMME Ceramiche и AGROB BUCHTAL – Германия, винилови тапети на Glamora Италия, и други известни с високото си качество компании.

Контакти:

Тел: 0878 639371,  0895 714890

Email: office@genev-bg.com

http://www.genev-bg.com/