page contents

ДжейПулс” ЕООД е компания на българския пазар с основна дейност  химическа обработка и техническа поддръжка на плувни и развлекателни съоръжения.

Благодарение на своите квалифицирани кадри с дългогодишен опит в този бранш, мисията на компанията е да осигури професионално и качествено обслужване на своите клиенти. Ние Ви гарантираме, че ще осигурим ежедневен контрол на характеристиките на водата – постигане на кристално чиста вода с идеални характеристики  в тежко натоварени обществени съоръжения, както и цялостно обслужване на басейните чрез целогодишна абонаментна поддръжка. На този етап сме единствената фирма за хиическа поддръжка  на басейни в България с разрешително от МЗ .

За нас Клиентът заема важно място, като се стремим да предложим най-точното и подходящо решение за правилното и нормално функциониране на неговото съоръжение.

Ето защо, Ви предлагаме нашата съвместна работа, като Вие ще получите от нас:

  • професионална консултация
  • бърза и гъвкава реакция при възникнал проблем
  • качествено и професионално обслужване

За нас ще бъде удоволствие да отговорим и решим всеки Ваш проблем.

За да имате винаги кристално чиста вода, Ви препоръчваме да работите с нашата организация. Ние Ви предлагаме качествено обслужване със специалисти в областта на дезинфекцирането и техническото обслужване на басейни, спа-центрове и развлекателни съоръжения.

ДжейПулс се стреми да предложи най-адекватното решение на клиентите си при проектиране и изграждане на плувно-развлекателни комплекси, плувни комплекси за спортни цели, балнеологични центрове, частни (фамилни) басейни, обществени и частни спа центрове, както и отделните функционални зони – сауни, парни бани, контрастни душове и басейни, хидромасажни монолитни вани и др.   

Контакти:

Джеват Хюсеинов

Тел: 0895 605 103

Email: info.djeiwater@gmail.com

www.basein.bg