page contents

БАСЕЙНИ – Проектиране, изграждане и оборудване на всички видове фамилни и обществени плувни басейни. Директен внос и продажба на материали за басейни от водещи производители в целия свят. Гаранционен и следгаранционен сервиз. Резервни части и материали на склад. Фирмата разполага с богат автопарк и машини за всеки етап от изграждането на плувния басейн. Прецизността в изпълнението на всеки етап от изграждането ни дава гаранция за дългогодишна безпроблемна експлоатация на басейна. Проектиране, грубо строителство, довършителни и ремонтни дейности, вертикална планировка, ел. и ВиК обзавеждане и сезонна комплексна поддръжка за Вашият басейн.

 АТРАКЦИИ –  Доставка на водни атракции, надуваеми атракциони, обзавеждане на детски кътове и всички аксесоари за тях /аквапарк/.

САУНИ – Внос и продажба на всички видове материали за финландски сауни, парни бани и инфраред кабини. Продажба на готови сауни и кабини и изработка по индивидуален проект на клиента.

ДЖАКУЗИ – Внос и продажба на тангенторни вани, душове. Гаранционен и следгаранционен ремонт и сервиз.

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ – Доставка и продажба на строителни материали – внос и на български производители – лепила, хидроизолации и строителна химия на ИЗОМАТ, фугиращи смеси , армировъчни мрежи и ватерстоп ленти.

ОБЛИЦОВКИ – Теракотата, известна още под наименованието кото, представлява обикновено неемайлирана плочка с червена пореста основа, получена чрез екструзия. В последно време пазарът предлага и частично и цялостно глазирани плочки теракота. Продуктът се произвежда от различни видове глина и след екструзията се изсушава и изпича при температура 1110°С. Основата е в различни нюанси на червеното в зависимост от вида на глината. Теракотата притежава висока устойчивост към въздействие на абразивни вещества, атмосферни влияния и химични вещества, не се свива и не се измята. Използва се за подови настилки с вътрешно и външно приложение. Фирмата предлага – теракотни плочи, стъпала, бордови елементи, облицовъчни плочки.

Фирма ЕЛИС е създадена в средата на 1999 г. Основният предмет на дейност е проектиране, строителство и оборудване на плувни басейни, сауни и хидромасажни системи.

Контакти:

Тел: +359 (52) 742 232, 302 232, 561 100, + 359 896 842 233

Email: office@elispools.com

http://www.elispools.com/