page contents

БПАБС – вътрешна система

Здравейте,
Целта на тази кратка инструкция, е да ви запознае със заложените и вече работещи функционалности на частта от уеб сайта, която е предназначена и достъпна само за членове на БПАБС.
Днес, всички от вас, получиха своите потребителско име и парола на електронната си поща, с което достъпът на всеки вече е обезпечен.
Та нека започнем от тук …

1. Влезте на официалния сайт на БПАБС предназначен за редовите посетители на адрес  https://bpabs.eu
2.В горната синя лента ще намерите линк с надпис “Вход за членове на БПАБС”, на който трябва да кликнете.

3. В съответните полета въведете своите потребителско име и парола и кликнете на бутона “ВХОД” . В случай че сте забравили паролата си, кликнете на линка “Забравили сте паролата си?“. Системата ще ви прехвърли към поле за въвеждане на email адресът, на който получавате съобщения от БПАБС. След въвеждането му, на същия email адрес ще получите линк за потвърждение на промяната на паролата и ще ви отвори екран с две полета съответно за въвеждане на нова парола и повторно въвеждане на същата парола, като потвърждение.

4. При коректно въвеждане на потребителско име и парола, системата ще ви допусне до частта от сайта предназначена за членове. 
В горния десен ъгъл ще се появи обръщение “Здравейте, (името на фирмата)”. С поставяне на мишката върху този надпис, ще се появи падащо меню с както следва:

 • Името на фирмата
 • Редактиране на профил
 • Изход

5. Промяна на паролата:

 • Кликнете върху линка “Редактиране на профила” (ще се отвори екран със системния профил на фирмата ви)
 • Придвижете се надолу по екрана докато стигнете до сив бутон с надпис “Генериране на парола”. Кликнете върху бутона
 • Ще се отвори поле с комбинацоя от символи, което е автоматично генерирана парола, както и зелено поле, което показва надеждността на паролата.
 • Изтрийте символите и въведете собствената си парола. Въвеждайки полето под това, в което въвеждате, ще си променя цвета и текста в него, което ще показва надеждността на новата ви парола. Съветът ми към вас е, да въвеждате достатъчно надеждна парола (комбинация от малки и големи букви и цифри) – полето трябва да е зелено и да пише “силна“. Не е задължително, но е препоръчително. 
2

6. След като сте въвели желаната от Вас парола, а в случай че желаете, може да попълните и останалата информация, която може да бъде полезна при евентуално последващи етапи на усъвършенстване на сайта и неговите функционалности, се придвижете още по-надолу по екрана докато стигнете до най-долната му част, където ще намерите бутон с надпис “Запис на профила“. Кликнете върху бутона. (снимка “<“). Информацията в профила ви е актуализирана и новата парола е вече факт. В случай че нещо не е наред, системата няма да Ви позволи да запазите информацията и под полето, в което има погрешно въведена или пропуснат информация, ще има обяснение в червено. След запазване на промените, системата ще Ви пренасочи към екранът познат ви след въвеждане на потребителско име и парола (снимка “<<“)

7. Влизане в профила на фирмата Ви.

 • От главното меню кликнете върху “ЧЛЕНОВЕ
 • Ще се зареди екран с всички членове на БПАБС
 • “Разходете” се по екрана докато намерите фирмата си.
 • Кликнете сърху името или върху логото на фирмата

8. Вече сте в профила на Вашата фирма. Какво ще намерите там?

 • Позиция 1 – Секция “Документи”. Това е мястото, където впоследствие ще бъдат прикачвани документи (сертификати, грамоти и др.) касаещи конкретно Вашата фирма и от където ще имате възможност да ги сваляте в електронен формат. Към момента по подразбиране се зарежда галерия от произволни снимки.
 • Позиция 2 – Съществуващата галерия от снимки във Вашия профил, които са видими за редовите потребители на сайта.
 • Позиция 3 – Съществуващото представяне на дейността на Вашата фирма, което видимо за редовите потребители на сайта.

8. Секция “Документи“. В тази секция ще бъдат качвани в електронен формат всички документи, които касаят общо всички фирми членове на БПАБС.

8. Секция “Новини“. В тази секция ще бъдат публикувани новини, които имат пряко касателство към дейността на БПАБС и няма нужда, да бъдат общодостъпни за редовите потребители.

8. Секция “Галерия“. В тази секция ще бъдат качвани снимки от събития организирани от БПАБС или в които БПАБС и фирмите са били участници. Целта е да се събират галерии, които да бъдат в полза на всяка фирма и от където всяка фирма член на БПАБС има възможност да свали всички снимки на куп, а не да се налага да си разменяте десетки електронни писма с прикачени снимки.

За тази цел, се обръщам към Вас с молба, след всяко събитие организирано от БПАБС или фирмата Ви е участник като член на БПАБС и имате направени снимки, да ми ги изпращате с кратка информация от кое събитие са, за да ги организирам в галерии и да ги поставям на сайта. 

Желая ви приятно сърфиране в сайта на Сдружение “Българска Професионална Асоциация Басейни и СПА”!

Моля, при възникнали въпроси по работа със сайта или свързани с профилите на фирмите ви, не се колебайте, да ми пишете на v.isakov@fandctrading.biz или ми позвънете на телефон +359 88 522 09 89