page contents

СИВОН-С АД е основана през 1994 г. изцяло с частен капитал. През годините усилията ни бяха насочени към самоусъвършенстване и качествено обслужване на нашите клиенти. Утвърдихме се като една от най-успешните фирми в България и в чужбина при проектиране, изграждане, гаранционна и следгаранционна поддръжка на басейни, фонтани, аквапаркове, СПА и Уелнес центрове.

Във фирмата работят висококвалифицирани служители и работници от самото й създаване и до днес. С разширяване на дейността, новопостъпилите старателно се подбират и обучават според нашите изисквания.

Ние създаваме индивидуални проекти, които отговарят изцяло на специфичните нужди, цели и очаквания на всеки клиент.

Ние разбираме, че нашата работа трябва да има по-малко въздействие върху околната среда и заради това стремежът ни е да проектираме по-ефективни системи за контрол, използващи по-малко енергия за всички инсталации на плувния басейн и СПА центъра.

В областта на СПА центровете работим активно от 2000 г. като предлагаме цялостно изграждане на СПА и Уелнес центрове – от проектирането до пускането им в експлоатация. Освен множеството фамилни СПА у нас и в чужбина, резултат на самостоятелната дейност на „Сивон-С” са и редица големи обекти.

Много от изпълнените от нас басейни и СПА центрове, като част от хотелски вериги, получиха признание от редица международни организации.

Нашата фирма гарантира високо качество не само заради екипа, който се е създал през годините, не само и заради сътрудничеството с добри партньори, но и заради използването на оборудване от утвърдени фирми-производителки от цял свят.

Като резултат от стремежа за усъвършенстване на технологиите в Wellness областта и в отговор на все по-търсения лечебен ефект, творческият екип на Сивон разработи нови системи за флотинг и ледени помещения, които са с различна технологична екипировка от предлаганите до момента. Тези продукти на „Сивон-С” получиха марката „СЕ”. Флоат рум или кабини със солни вани вече има изградени в България, Украйна, Кипър, Австрия и Германия, където лечението със солните процедури има много почитатели.

Контакти:

Тел: 02/ 968 10 32, 02/ 968 10 34

Email: sivon@sivon-s.com

www.sivon-s.com